Fotoreportáž: Lanový most a okolí

Kompletní uzavírka Lanového mostu měla i své klady…

Nebýt jeho uzavírky, bylo by přinejmenším problematické nafocení následující fotoreportáže. Jak se fotky povedly můžete posoudit v galerii. Zatím zveřejněn jen vzorek fotek, materiálu bylo mnoho a času málo.

Téměř v celém uzavřeném úseku se pracovalo (později uvidíte na fotkách…). Na vlastním mostě opravován pouze problematický mostní závěr, jehož betonáž nesmí být ničím „rušena“. Před mostem ve směru na Prahu 9 (proti staničení MO) probíhaly zřejmě jen původně plánované práce.

Za Lanovým mostem v obou směrech (nultej Km MO a prostor budoucí MÚK Rybníčky): příčné i podílné praskliny ve vozovce, mostní závěry (most přes trať a ulici Rabakovská), čištění kanalizace a obnova vodorovného značení…

Štěrboholská radiála: asi jen obnova vodorovného značení

V sobotu jsem nafotil téměř 500 fotek a jejich zveřejnění bude chvilku trvat. Těšit se můžete na okolí Lanového mostu, především „bobovou dráhu“ (součást budoucí MÚK Rybníčky) a magistrálu v úseku od Náměstí Hrdinů k MÚK s MO. Na magistrále jsem se zaměřil především na nově vznikající EXIT Hvězdova, upravovaný EXIT Na Strži, plánovaný nájezd Vyskočilova směr Brno a EXIT Michelská z centra.

Ale tyto fotky budou až později…

Zanechat komentář