Pankrác kolabuje

Chvili to vypadalo, že provoz na Pankráci už bude v klidu, ale dlouho to nevydrželo…

Neděle: na staveništi je již přistavena technika na pracovní týden smile finešér a nějakej ten válec
mezitím někdo udělal škvíru v směrových deskách a jezdí se od Bauhausu přes nový kruhák. Viděl jsem i borce, kteří projeli po původní komunikaci. Ta už nemá vrchní vrstvu… Koukněte na fotky.


přidány sobotní fotky nečinnosti a značení objížďky


Pátek: Tak ani v 10 dopoledne žádná činnost na novém nájezdu viz panorama. Odpoledne tam, počítám s totálním kolapsem celé oblasti… Ale třeba s tím ještě něco vyvedou…


Chvili to vypadalo, že provoz na Pankráci už bude v klidu, ale dlouho to nevydrželo…

Po otevření sjezdu a nájezdů Hvězdova – Sdružení na SJM (viz článek SJM: EXIT Hvězdova v provozu 15.9.2008), upravení sjezdu Na Strži z centra, nájezdu Na Strži od Brna na Brno byl uzavřen nájezd Na Strži od křižovatky Budějovická x Na Pankráci.

Objížďka je vedena ulicí Na Pankráci, Hvězdova a pak novým nájezdem na SJM. A právě křižovatka Na Pankráci x Hvězdova není na tento nával zařízena, silný pěší provoz na metro. Stačila by úprava cyklu SSZ aby chodci nezdržovali auta odbočující vpravo. Řešení je také obkroužit Pankrácké mrakodrapy a přijet ulicí Hvězdovou, kde je poměrně slabý provoz.

Další možností by byla úprava nové křižovatky Na Strži x SJM východ, kterou stejně řidiči pro nájetí na SJM používají viz foto1, foto2.

Dále by byla možnost uvést do provozu nájezd přes kruhový objezd za Bauhausem (viz foto), který nevím proč, zatím není v provozu i když, krom vodorovného značení, zdá se být dokončen.

Uvidíme, na jak dlouho bude nájezd uzavřen. A vzhledem k to mu, že před sedmnáctou hodinou na stavbě nebyla ani noha, tak to hned tak asi nebude…

Je to škoda, další špatně zvládnutá organizace uzavírky. Ale s tím my asi nic neuděláme…

Pár dalších fotek je v galerii.

Zanechat komentář