České dálnice Cé Zet v novém

Konečně jsme se dočkali… A máme tu čest Vám to prozradit jako jedni z prvních.

Po dlouhém období očekávání byla konečně zveřejněna nová podoba našich spřátelených stránek ceskedalnice.cz

Pro mě nejzásadnější změnou je nové fórum postavené na osvědčeném základě phpBB.

Dále byl změněn vzhled a upravena struktura celého webu.

Samozřejmě ještě není vše hotovo. V nejbližších dnech je třeba omluvit drobné chyby a nefunkčnosti.

Dnes byla spuštěna nová verze stránek ceskedalnice.cz. Jde o nejrozsáhlejší změnu po několika letech, a to jak ve vzhledu webu, tak v jeho samotném fungování, umožňující další dynamický rozvoj a doplnění mnoha nových funkcí. Zcela nové je diskusní fórum, založené na technologii phpBB.

Inovovaný design zlepšuje orientaci díky hlavnímu menu, které bylo rozděleno do několika kategorií, zvětšil se prostor pro vlastní obsah stránek a byly přidány odkazy, usnadňující procházení webu.

Stránky byly touto změnou doplněny o některé nové či významně upravené sekce. Patří mezi ně nově samostatná sekce Novinky (navíc s podporou RSS) a nově strukturovaná sekce Multimédia s novou podsekcí věnovanou publikacím. Významnými změnami prošla také sekce mapy, která již nezahrnuje automapy, výrazně byl změněn vzhled schématických map jednotlivých tahů. Další změny budou průběžně následovat!

Takže nezbývá než popřát administrátorům a autorům mnoho zdaru při doladění stránek i v další údržbě a výstavbě. A nám čtenářům i přispěvovatelům do diskusního fóra a podsekce Vaše foto v sekci multimedia rychlé zorientování v nové struktuře stránek i diskusního fóra.

Zanechat komentář