Nový web – mestskyokruh.info

SATRA, spol. s r.o. spustila nový informační web – mestskyokruh.info

Smyslem tohoto portálu je shromáždění veškerých informací o systému nadřazené sítě komunikací v Praze, i o jednotlivých stavbách, které jsou jeho součástí… Systém se do podoby, v jaké jej známe dnes, vyvíjel desítky let. Některé původní návrhy nesou otisk doby, ve které vznikly, a byly dávno překonány modernějšími koncepcemi. Chceme vás s tímto historickým vývojem seznámit, a podělit se o informace, které leží téměř zapomenuty ve virtuálních šuplících v kancelářích projektantů, urbanistů a dopravních inženýrů.

Stejně tak vám chceme nabídnout informační servis o aktuální současnosti pražské komunikační sítě. Můžete se těšit nejen na tradiční internetové zpravodajství o připravovaných či realizovaných stavbách, nebo na encyklopedické materiály o provozovaných úsecích. Připravujeme pro vás propojení s kamerovým systémem na Městském okruhu, a mnoho dalšího. Nabídneme zázemí komunitě nadšenců i každému, kdo hledá informace jakkoli související se stavbami nadřazené sítě komunikací v hlavním městě.

První část obsahu zde naleznete nejpozději 31. 08. 2011.

zatím je naplněna hlavně sekce Východní část MO & Libeňská spojka

Výstava o projektu Městského okruhu a Libeňské spojky

Útvar rozvoje hlavního města Prahy, ve spolupráci se společností SATRA, připravuje rozsáhlou výstavu, věnovanou projektu východní části Městského okruhu a Libeňské spojky. Prezentace, sestávající ze statické expozice a audiovizuální části, bude instalována v prostorách Škodova paláce v Jungmannově ulici. Podrobnosti, samozřejmě včetně konkrétního termínu konání, budeme včas publikovat.

Zanechat komentář